Hoe maak je je rolluiken schoon

volwassen man schilderen en opknappen van een houten kozijn - kozijn'\ stockfoto's en -beelden

Een van de vele dingen die u kunt doen met het schoonmaken van uw ramen, is het schoonmaken van de kozijnen. Hoewel je de professionals zou kunnen inhuren om dit voor je te doen, krijg je hierdoor vaak een galerij of afbeelding! Wat u dan kunt doen, is enkele tips uitproberen om uw ramen feilloos schoon te maken of schoon te maken.

Voordat u begint, moet speciale aandacht worden besteed aan het samen met het glas verdelen met een kwast of een andere vorm van hout (een v-gritty). Dit is om enkele van de elementaire factoren tussen het glas en de frames te verwijderen die er voorheen mogelijk waren.

Dus, klaar om het nu te proberen, ga naar de dichtstbijzijnde keuken of lobby en probeer wat huishoudelijke materialen uit (sommige mensen gebruiken zelfs hun auto).

Dus, wat zijn de stappen die u moet nemen om uw ramen schoon te maken?

Stap 1

Eerst moet je een goede ladder of ladderduikplank hebben, je zou er een moeten hebben, je zult niet geloven hoe gemakkelijk dat was! Leg het dan om het raam en plaats dan iets tussen het raam en de ladder, dan heb je je verlijmingsplatform, meestal is dit een plastic plaat. Zorg ervoor dat u het goed vastzet en dat het niet verschuift.

Stap 2

Dan kun je nu van bovenaf de rand van het raam bereiken met een 8 of 9 ft ladder? Gebruik een set stevige apparaten om het vast te zetten, meestal een stalen band, om u te helpen, evenals voor het vastleggen van gegevens.

Stap 3

Dan is hier een tip voor jou, probeer een lichte doek over de ruiten en het omringende raamkozijn te draperen om alle scherpe deeltjes sneeuw, mos en dergelijke op te vangen. De grootste vijand hier zijn de kleine dingen die terug zullen komen, en ze zullen in swipes terugkomen!

Stap 4

Schep vervolgens wat Rose-reinigingsoplossing en meng het met warm water en je moet elk stuk glas ook in dat mengsel wassen. Als je het mengsel helemaal klaar hebt, kun je ze nu wassen.

Stap 5

Eindelijk, je kunt nu de achterkant van het glas wassen, maar voordat je dit doet, zorg ervoor dat je het glas op de rand hebt, dus als je het glas terug schraapt, beland je aan de achterkant en word je schoongemaakt door de bladeren?

Nu u weet hoe u uw ramen moet schoonmaken, moet u weten dat u het elke keer goed moet doen.